СБУ проводить обшук фірми Коломойського

СБУ проводить обшук фірми Коломойського

Служба безпеки України провела обшук у компанії бізнесмена Ігоря Коломойського, що займається послугами кетерингу в аеропорті «Бориспіль».

Спецслужби з'ясували, що оренда приміщень в аеропорту "Бориспіль" під структури, наближені до олігарха, проходила з порушеннями, пише видання Депо.

Ця історія почалася ще на початку 2015 року, коли Фонд держмайна віддав комерційній фірмі низку приміщень в аеропорту "Бориспіль". Пізніше фірма передала ці приміщення під цех бортового харчування для ТОВ "Скай фуд сервісес", що займається поставкою бортового харчування для закордонних і вітчизняних авіакомпаній.

Через більше ніж рік правоохоронці з'ясували, що спочатку конкурс на передачу приміщень в аеропорту проводився з порушеннями. А подальші дії по передачі цеху бортпитания в суборенду також є протизаконним, уважають у СБУ. Все це привело до того, що державний бюджет недоодержував щомісяця біля півмільйона гривень.

СБУ провела обшуки не тільки в офісі ТОВ "Скай фуд сервисес", але й у приміщенні фірми "Рапекс-1", яка спочатку укладала з Фондом держмайна договір про оренду приміщень в аеропорту "Бориспіль".

Під час обшуків на одній з фірм проводити роботу спецслужбам намагалися перешкодити позафракційні народні депутати Олександр Шевченко й Тарас Батенко, а також нардеп від фракції "Відродження" Євген Геллер. Всі ці політики входять в орбіту інтересів олігарха Ігоря Коломойського, зазначає видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: