СБУ відповіла на заяву Ситника з приводу співробітниці НАБУ

СБУ відповіла на заяву Ситника з приводу співробітниці НАБУ

В СБУ заявили, що не беруть участь у війнах між ГПУ і НАБУ

В СБУ заявляють, що не беруть участь у війнах між правоохоронними відомствами. Таким чином СБУ прокоментувала обурення директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника з приводу того, що СБУ побачили ознаки корупції в діях співробітниці бюро.

«Служба безпеки України не бере участі у війнах між правоохоронними відомствами. Для нас не має значення в якому державному органі працює людина - ми викриваємо зловмисників скрізь... Перед законом всі рівні», - йдеться в повідомленні.

«Викликає здивування емоційна заява керівників НАБУ щодо складання адмінпротоколу стосовно заступника начальника відділу Національного антикорупційного бюро, адже працівники цього відомства повинні бути взірцем для інших», - підкреслили в СБУ.

У відомстві пояснили, що діяльність, якою займалася співробітниця НАБУ, не можна назвати викладацької. Також в СБУ зазначили, що чиновниця бюро брала участі в освітніх заходах і отримувала за це гроші у робочий час.

«Ми викриваємо корупційні діяння державних адміністраціях, судах, військових частинах, поліції, прокуратурі. Невже це значить, що ми з ними воюємо? Ні, ми ведемо боротьбу тільки з корупціонерами», - резюмували в СБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: