СБУ виявила на Донбасі нові зразки російської зброї

СБУ виявила на Донбасі нові зразки російської зброї
Фото прес-центру СБУ

Правоохоронці виявили схрон з реактивним піхотним вогнеметом «Джміль» і малий розвідувальний безпілотний літальний апарат

Співробітники військової контррозвідки СБУ, залучені до проведення операції Об'єднаних сил, виявили в Донецькій і Луганській областях засоби ураження російського виробництва. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Із схрону, який був обладнаний поблизу селищ Залізна Балка і Павлопіль в Донецькій області, правоохоронці вилучили реактивний піхотний вогнемет «Джміль». Оперативники спецслужби також виявили малий розвідувальний безпілотний літальний апарат, що знаходиться на озброєнні підрозділів ЗС РФ», - йдеться в повідомленні.

Також у СБУ розповіли, що в покинутому будинку в селищі Камишне Луганської області оперативники спецслужби виявили ручну оборонну ударно-дистанційну гранату РГО-1, три запали до гранат РГО і чотири міни МОН-50. За висновками експертів, зазначені засоби ураження на озброєнні українських військових не знаходяться.

Відповідні матеріали долучено до кримінального провадження за 2 ч. ч. і 3 ст. 258, ч. 2 ст. 147, ч. 2 ст. 437, 1 ч. ч. і 2 ст. 438 Кримінального кодексу України як докази російської присутності в окремих районах Донецької і Луганської областей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: