Секретар Київради стверджує, що знайшов інвестора на добудову «Дніпровських веж»

Секретар Київради стверджує, що знайшов інвестора на добудову «Дніпровських веж»
Автор фото: Вадим Журавльов

Житловим комплексом зацікавилась німецька компанія

Інвестори зацікавились житловим комплексом «Дніпровські вежі». Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів секретар Київради Володимир Прокопів.

«Що стосується «Дніпровських веж», то там вигідне місце, і більш ніж достатньо землі поряд для інфраструктури і для того, щоб інвестору теоретично було цікаво зайти туди і це добудувати», - зазначив він.

«Ми зробили експертизу і дійшли висновку, що ці об’єкти ще придатні для добудови. Я в одному інтерв’ю сказав, що працюю над тим, щоб «Вежі» були добудовані, здані в експлуатацію, що зараз будемо вести про це переговори. До мене прийшли люди і сказали: «Ти не уявляєш, куди лізеш, це як «метро на Троєщину». Це неможливо зробити, хто тільки не пробував». Але це для мене це виклик. І зараз я можу сказати, що ми довели переговори до того рівня, коли один з інвесторів сказав: «О’кей, нам теоретично це цікаво, але дайте гарантію, що ми відразу не станемо незаконним забудовником, і нам не почнуть палити паркани. От давайте так: ви розберетесь з цими проблемами, війна у вас трошки затихне, і ми готові заходити і це все добудувати», - розповів Прокопів.

За його словами, інвестор – це німецька компанія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: