Серед бойовиків поширюють чутки про «труднощі з боєприпасами» у сил АТО

Серед бойовиків поширюють чутки про «труднощі з боєприпасами» у сил АТО
Бойовики на Донбасі

Рядові бойовики не особливо вірять даним чуткам

Командування російсько-терористичних військ на Донбасі поширює серед бойовиків чутки про нібито наявні в підрозділах Збройних сил України труднощі з боєприпасами. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Для підтримки морально-психологічного стану особового складу окупантів з «1-го АК ДНР» в першій лінії відзначається поширення командним складом якихось «перевірених відомостей розвідки» про нібито наявні в підрозділах ЗСУ «труднощі з боєприпасами», - йдеться в повідомленні.

Згідно з чутками, в передових підрозділах ЗСУ нібито «введені норми витрати боєприпасів», і якщо вони перевищуються, то командири вживають заходів дисциплінарного впливу до особового складу.

«Однак з огляду на той факт, що останнім часом підрозділи ЗСУ все більш адекватно реагують на обстріли з боку окупантів і частіше відкривають вогонь, рядові бойовики не особливо вірять даним чуткам», - повідомив Тимчук.

Як повідомляв раніше «Главком», з початку року до Збройних сил України поставлено 875 одиниць озброєння та військової техніки. У тому числі, 10 літаків, два вертольоти, 67 одиниць бронетанкового озброєння і бронетехніки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: