Шмигаль готує поетапний план підтримки бізнесу

Шмигаль готує поетапний план підтримки бізнесу
Прем’єрміністр України Денис Шмигаль готує поетапний план підтримки бізнесу

Шмигаль пообіцяв представити поетапний план підтримки бізнесу найближчим часом

Найближчим часом уряд презентує поетапний план підтримки бізнесу, який постраждав від запровадження карантину через поширення коронавірусу.

Про це заявив прем’єрміністр України Денис Шмигаль під час програми «Свобода слова» на каналі ICTV.

Шмигаль запевнив, що план досі напрацьовується.

«Сьогодні жодна економіка світу не планує довше ніж на 100 днів. Дуже важко робити якісь прогнози. Але для України ми можемо розраховувати для певних галузей, як ми будемо рухатись. Звичайно, ми маємо порахувати і звірити наші прогнози з тим, що дає бізнес. Але робота триває і найближчим часом поетапно ми будемо представляти. Так само як була етапність виходу з карантину, так само буде етапність підтримки бізнесу», - заявив Шмигаль.

Він розповів, що Кабмін продовжує працювати над планом підтримки для всіх галузей економіки. У тому числі для промисловості. Перш за все, це її орієнтація на внутрішній ринок України, розвиток експортного потенціалу в тих галузях, які на сьогодні через світову кризу є найбільш затребуваними.

Нагадаємо, Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 22 травня. Усі послаблення (зокрема, і відкриття салонів краси) передбачають обов’язкове дотримання протиепідеміологічних заходів.

Зазначимо, що у деяких областях України хочуть ввести адаптивний карантин

До слова, президент Зеленський виступає проти повного скасування карантину

Як повідомлялось, станом на 9:00 4 травня в Україні 12 331 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 303 летальні, 1619 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 418 нових випадків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: