Штайнмаєра й Еро зустріли пікетом у Краматорську

Штайнмаєра й Еро зустріли пікетом у Краматорську

Клімкін разом з главами МЗС Німеччини та Франції прилетів до Краматорська

Міністри закордонних справ Німеччини та Франції Франк-Вальтер Штайнмаєр і Жан-Марк Еро спільно з главою МЗС України Павлом Клімкіним розпочали у четвер поїздку до Донецької області.

Як повідомляє «Укрінформ», візит на Донеччину розпочався з Краматорська, куди делегація прибула на вертольоті з міста Дніпра. 

Під краматорським офісом ОБСЄ іноземну делегацію зустріли невеликою акцією: матері полонених просили міжнародну спільноту вплинути на прискорення звільнення їхніх синів з полону терористів, інша частина мітингарів висловлювала протест проти намірів надати особливий статус Донбасу.

У Краматорську делегацію також зустрічали голова Донецької ОДА, керівник обласної ВЦА Павло Жебрівський та головний спостерігач СММ ОБСЄ в Україні Ертугрул Апакан. Після привітальної церемонії делегація поїде до Краматорського офісу ОБСЄ, де відбудеться презентація комплекту інформування щодо мінної безпеки, демонстрація патрульного обладнання ОБСЄ, а також брифінг щодо ситуації у сфері безпеки.

Після невеликої екскурсії Краматорськом делегація поїде на околиці Слов'янська, де огляне зруйновані бойовиками міст через р. Казенний Торець та будівлю психдиспансеру.

Поїздка завершиться відвідуванням Центру психосоціальної реабілітації НаУКМА у Слов'янську, звідки делегація на вертольоті відлітає у Дніпро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: