Шуфрича викликали на допит у Генпрокуратуру

Шуфрича викликали на допит у Генпрокуратуру

Нардеп проходить в одній справі з Портновим?

Генеральна прокуратура України (ГПУ) викликала народного депутата від «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича на допит. Про це повідомила прес-служба ГПУ

«Відповідно до вимог ст.ст. 36, 135 Кримінально-процесуального кодексу України, народному депутату України Шуфричу Н.І. необхідно прибути 14 листопада 2017 року о 15:30 до Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України в кабінет № 411, що розташований в місті Києві, вулиця Борисоглібська, 18 для участі у допиті в якості свідка у кримінальному провадженні № 42014100000000209», - йдеться у повідомленні.

Вказаний номер кримінального провадження згадується на сайті колишнього першого заступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

Відповідно до опублікованих документів, Портнова підозрюють в тому, що «після призначення на посаду заступника глави Адміністрації президента України, з метою збереження права бути членом Вищої ради юстиції по квоті вищих навчальних юридичних закладів, а також з метою заволодіння коштами вищих навчальних закладів, шляхом безпідставної виплати заробітної плати (інших виплат), вирішив не звільнятися із займаних ним викладацьких посад у вищих навчальних закладах».

Нагадаємо, у жовтні 2015 року суд Європейського союзу визнав протиправним рішення Ради ЄС про запровадження персональних санкцій стосовно Портнова.

Читайте також інтерв’ю Нестора Шуфрича «Главкому» 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: