Силовики у Москві затримують та б'ють активістів

Силовики у Москві затримують та б'ють активістів
Акція протесту в Росії

Повідомляється, що біля ресторану MacDonald's зібралося близько 500-600 осіб і люди продовжують прибувати

У Москві поліція почала затримувати активістів, які вийшли на антикорупційні акції.

Про це повідомляє «ОВД-Инфо».

Так, на проспекті Сахарова затримали трьох людей - Івана Морозова, Дмитра Павлова та Михайла Комракова. Активістів затримали під час роздачі листівок поблизу металевих рамок на підході до місця мітингу. 

При цьому друг затриманого Михайла Комракова повідомив, що під час затримання активіста вдарив по обличчю майор поліції.

Крім того, на Пушкінській площі затримано двох неповнолітніх.

Як повідомлялося, сьогодні в 187 російських містах проходять організовані фондом Навального антикорупційні акції протесту

Напередодні Олексій Навальний заявив, що узгоджений з мерією мітинг на проспекті Сахарова в Москві не може відбутися через тиск влади, яка заборонила використовувати звукопідсилюючу апаратуру і відеоекрани на мітингу. У своєму блозі Навальний закликав своїх прихильників вийти на мирну акцію в центрі міста на Тверській вулиці.

Прокуратура Москви в ніч на понеділок випустила попередження організаторам антикорупційної акції в центрі російської столиці про «неприпустимість порушень закону».

На повідомлення прокуратури Навальний відреагував так: «Якби ви, політичні повії, займалися своєю роботою, то і ніякі мітинги були б не потрібні».

У Москві ще з ночі проти 12 червня влада почала ретельно готуватися до акції протесту, організовану Олексієм Навальним. На вулицях столиці РФ з'явилися високі барикади з мішків з піском, а за ними - протитанкові ліжаки

У деяких російських містах вже почали затримувати учасників акцій протесту.

Згодом у Москві затримали лідера російської опозиції Олексія Навального.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: