Сім’я загиблого у Харкові курсанта не вірить у самогубство: він мав плани на життя

Сім’я загиблого у Харкові курсанта не вірить у самогубство: він мав плани на життя
Фото: соцмережі

19-річний Дмитро Зобнін не збирався зводити рахунки з життям, - впевнені родичі військового

Родичі загиблого у Харкові курсанта Дмитра Зобніна запевняють, що він мав плани на життя і не збирався закінчувати життя самогубством.

Про це заявив дядько загиблого хлопця, повідомляє KHARKIV Today.

«У хлопця були плани, він займав проукраїнську позицію і не збирався зводити рахунки з життям. ... Він дуже любив життя. Я припускаю, що міг щось побачити, що не потрібно було бачити, і за це його вбили. Ну, не може людина вистрілити собі в обличчя з автомата, не може», - сказав чоловік.

Хлопець, пише видання, народився у Печенізському районі Харківщини, пішов до військового вузу, навчався на інженера-механіка, до цього закінчив профільний коледж: «Влітку хлопцю мало виповнитися 20 років. Він жив в Харкові, де рідні купили йому квартиру, напередодні загибелі спілкувався з родичами».

Як повідомлялося, 28 січня у Харківському національному університеті Повітряних Сил ім. Кожедуба внаслідок вогнепального поранення загинув курсант 3 курсу. За даними поліції, він ніс вартову службу з охорони військового містечка та був озброєний автоматом. Під час огляду території поліцейські виявили його тіло з вогнестрільним пораненням голови.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою «самогубство» КК України.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: