Синоптик попередила про дощі на вихідних

Синоптик попередила про дощі на вихідних

У суботу і в неділю в Україні буде сильний вітер, до штормових поривів

У суботу, 31 березня, у західних і північних областях України пройдуть дощі, місцями можливий мокрий сніг

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко.

«У суботу в Україні буде присутнім атмосферний фронт, який зумовить дощі у західних областях і у північних - Житомирщина, Київщина, Чернігівщина, Сумщина. На Чернігівщині та Сумщині може навіть політати мокрий сніг. На решті території України - центр, південь і східна частина - буде суха погода. Завтра в Ураїні буде справжнє весняне тепло - температура підвищиться і становитиме +10...+15°C. На північному сході буде трохи прохолодніше, адже тепло піднімається з півдня, південного заходу. Одещина, Миколаївщина, частина Чернівецької області - буде дуже тепло», - розповіла метеоролог.

1 квітня, на Вербну неділю, в західних областях пройдуть дощі, на півночі буде волога погода, дощі можуть прийти у другій половині дня, надвечір. Решта території перебуватиме у сухій і дуже теплій погоді - у південній частині та місцями в центральних областях +18...+20°C. Загалом по Україні в неділю буде +10...+16°C, але на заході дощі знизять температуру.

У Києві 30 березня дощ, 31 березня також дощитиме, температура становитиме +10...+12°C. У неділю, 1 квітня, буде +14...+15, вдень без опадів, дощ імовірний у другій половині дня чи надвечір.

У суботу і в неділю в Україні буде сильний вітер, до штормових поривів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: