Синоптики попереджають про високу пожежну небезпеку

Синоптики попереджають про високу пожежну небезпеку
1-3 травня очікується висока (4 класу), місцями надзвичайна (5 класу), пожежна небезпека.
Фото: РБК

На травневі свята українців просять бути обережними

Українські синоптики попереджають про високу і місцями надзвичайну пожежну небезпеку на території Київської області. Про це з посиланням на дані Українського гідрометцентру повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає  «Главком».

 «За даними Укргідрометцентру, 1-3 травня очікується висока (4 класу), місцями надзвичайна (5 класу), пожежна небезпека», - йдеться в попередженні на сайті ДСНС.

Крім того, синоптики попереджають про збереження лавинної небезпеки в Карпатах. «30 квітня у зв’язку з відлигою та опадами у високогір’ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей зберігається значна лавинна небезпека (3 рівень)», - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, в Iвано-Франкiвській області, через значні опади, очiкується пiдйом рiвнiв води в річках .

Українські синоптики попереджають про високу і місцями надзвичайну пожежну небезпеку на території Київської області. Про це з посиланням на дані Українського гідрометцентру повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій. «За даними Укргідрометцентру, 1-3 травня очікується висока (4 класу), місцями надзвичайна (5 класу), пожежна небезпека», - йдеться в попередженні на сайті ДСНС. Крім того, синоптики попереджають про збереження лавинної небезпеки в Карпатах. «30 квітня у зв’язку з відлигою та опадами у високогір’ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей зберігається значна лавинна небезпека (3 рівень)», - доповіли у відомстві.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/gschs-preduprezhdaet-chrezvychaynoy-pozharnoy-1493541890.html

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: