Сину Шуфрича оголошено підозру

Сину Шуфрича оголошено підозру
Нестор Шуфрич-молодший скоїв ДТП

До суду скеровано клопотання про про запобіжний захід Шуфричу-молодшому у вигляді цілодобового домашнього арешту

Поліція оголосила підозру сину народного депутата Нестора Шуфрича – 23-річному Нестору Шуфричу, - який вчинив ДТП у Києві, внаслідок якої травмовано пішохода. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

«…За погодження з прокуратурою м. Києва, слідчим СУ ГУ НП України в м. Києві оголошено підозру 23-річному Нестору Шуфричу, який вчинив ДТП на вул. Шота Руставелі, внаслідок якої травмовано пішохода», - написала вона.

Відповідно медичної документації щодо травм, отриманих постраждалим, дії правопорушника кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Після оголошення про підозру, водію та його адвокату вручено клопотання про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, яке буде скеровано до Шевченківського райсуду столиці для прийняття рішення.

Крім того, до суду скеровано клопотання про арешт автомобіля, за кермом якого під час ДТП перебував вказаний водій.

Нагадаємо, 26 серпня Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалий з численними травмами був госпіталізований.

Постраждалому першу допомогу надав син головного рабина України Моше-Реувена Асмана Мендель Асман.

Як заявив народний депутат Антон Геращенко, синові нардепа Нестора Шуфрича щодо відкритої проти нього статті можуть призначити умовне позбавлення волі через відсутність проблем з законом і судимостей раніше.

В неділю ввечері стало відомо, що до лікарні у Києві прибули ізраїльські медики, які лікуватимуть потерпілого у ДТП, яке скоїв Нестор Шуфрич-молодший

У мережі були опубліковані відео з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте також інтерв’ю Нестора Шуфрича «Главкому» «Нестор Шуфрич: Студентський Майдан був розробкою Банкової».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: