Ситуація в зоні АТО залишається напруженою: один військовий поранений

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою: один військовий поранений

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 21 раз порушили перемир’я

Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО обстановка й надалі залишалася напруженою, проте повністю контрольованою Збройними Силами України. Противник продовжував вогневі провокації, здебільшого, застосовуючи легке піхотне озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на донецькому напрямку ввечері, упродовж години бойовики били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї на підступах до Авдіївки. Вже вночі під кулеметним вогнем опинились наші позиції біля Майорська і Пісків. А озброєння БМП ворог застосовував неподалік Зайцевого.

На луганському напрямку наприкінці доби окупанти двічі відкривали вогонь з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів та кулеметів по оборонцям Новоолександрівки. Наші військові жорстко відповідали ворогу.

Нажаль, у результаті цього протистояння, близько 18 години отримав поранення один український військовослужбовець. Крім того, ввечері проросійські найманці застосовували 82-міліметрові міномети неподалік Кримського. А протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю біля Станиці Луганської і Валуйського.

На приморському напрямку з легкого піхотного озброєння бойовики обстрілювали наші опорні пункти у районі Широкиного, Гнутового і Водяного.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 21 раз порушили перемир’я. У відповідь українські воїни 14 разів вогнем примушували ворога дотримуватися режиму тиші. Унаслідок бойових дій отримав поранення один військовослужбовець української армії.

Як повідомлялося, за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. Збройні сили України 13 разів оперативно і жорстко відповідали ворогу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: