Смертельна ДТП під Харковом: четверо осіб загинули, п'ятеро травмовано

Смертельна ДТП під Харковом: четверо осіб загинули, п'ятеро травмовано

В результаті дорожньо-транспортної пригоди у легковику загинула родина із міста Куп’янськ – водій, його дружина та двоє дітей

На Харківщині в результаті дорожньої аварії загинуло четверо людей, в тому числі двоє дітей. У лобовому зіткненні двох автомобілів також постраждало п’ятеро осіб, які доставлені до лікарні із тілесними ушкодженнями, передає прес-служба ГУ НП у Харківській області.

«Подія сталася сьогодні близько 12.40 на автошляху Чугуїв-Мілове. За попередньою інформацією, водій транспортного засобу Hyundai Tucson допустив виїзд на зустрічну смугу руху та зіткнувся із автомобілем Daewoo Lanos. В результаті дорожньо-транспортної пригоди у легковику загинула родина із міста Куп’янськ – водій, його дружина та двоє дітей. Водій іншої автівки та його четверо пасажирів, в тому числі 11-річний хлопчик, госпіталізовані до медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група та експерти. Обставини ДТП встановлюються.

Нагадаємо, у Тернопільській облісті у результаті дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі Збараж-Підволочиськ троє хлопців загинуло, двоє потрапили з переохолодженням до лікарні, а в реанімаційному відділенні опинилася дівчина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: