Смертельна ДТП у Харкові: Зайцева і Дронов порушили правила – експертиза

Смертельна ДТП у Харкові: Зайцева і Дронов порушили правила – експертиза
Олена Зайцева Геннадій Дронов 

Суд у Харкові допитав експерта-автотехніка

Суд у Харкові у справі про смертельну ДТП допитав експерта-автотехніка. Він підтвердив, що обидва водії порушили правила.

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на суд.

«У залі засідання – Олена Зайцева і Геннадій Дронов, вони знаходяться на лаві за скляною перегородкою. Присутні прокурори і адвокати підозрюваних і потерпілих. До суду також прибули три експерти Харківського НДІ судових експертиз ім. Бокаріуса. Вони мають надати суду результати експертиз, зокрема, – чотирьох дисків відеозапису, зробленого в момент ДТП», – розповіли в суді.

Спеціаліст з автотехнічної експертизи підтвердив, що дії обох фігурантів знаходяться в причинно-наслідковому зв’язку щодо моменту небезпеки, тобто, неминучого зіткнення.

«Дронов рушив з місця на жовте світло, тим самим відкинув Lexus, який мчав повз на червоне світло на великій швидкості, на натовп людей на переході», – сказав він.

Допит експерта-автотехніка затягнувся через безліч перехресних запитань адвокатів обох підозрюваних. Через це суд ухвалив рішення перенести засідання.

Допит інших експертів відбудеться на засіданні суду 24 липня, о 14:00.

Увечері 18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Пізніше в лікарні померла ще одна постраждала в аварії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: