Смертельний тест-драйв у Херсоні: троє загиблих, Lexus розірвало на частини

Смертельний тест-драйв у Херсоні: троє загиблих, Lexus розірвало на частини
Частини понівеченої автівки на дорозі

Під час тест-драйву автомобіль здійснив наїзд на дерево, в результаті чого Lexus розірвало на кілька частин

Сьогодні на під’їзді до Херсону сталася ДТП за участі автомобіля Lexus в результаті якої загинули три людини. Про це  повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські з’ясували, що у салоні легкового седану Lexus знаходилися водій та представник одного із херсонських автосалонів а також потенційний покупець спорткару.

«Попередньо встановлено, що автомобіль під час тест-драйву рухався по автодорозі Херсон–Каховка-Генічеськ у напрямку обласного центру. На в’їзді в Херсон автомобіль з невідомих поки що причин виїхав на узбіччя, де здійснив наїзд на дерево. В результаті зіткнення Lexus розірвало на кілька частин», - йдеться у повідомленні.

Після цього сталося загоряння сухої трави, яке ліквідували працівники ДСНС. Внаслідок пригоди водій автосалону і покупець загинули на місці ДТП. Ще один представник фірми-продавця від отриманих травм помер по дорозі в лікарню.

Поліція попередньо кваліфікувала подію за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Призначене проведення всіх необхідних експертиз. Проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин та причини ДТП.

Нагадаємо, сьогодні у Києві під колесами маршрутки загинув велосипедист.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: