Снаряд бойовиків улучив у багатоповерхівку. Поранено двох жінок

Терористи обстріляли населений пункт Красногорівка, унаслідок прямого влучення снаряду в багатоповерхівку дві місцеві мешканки зазнали поранень.

Унаслідок нічного обстрілу бойовиків у зоні АТО постраждали дві жінки. Про це повідомляє прес-центр Нацполіції.

"Вночі терористи обстріляли населений пункт Красногорівка. Унаслідок прямого влучення снаряду в багатоповерхівку зазнали поранень місцеві мешканки 1940 та 1968 року народження", – ідеться в повідомленні.

Як стало відомо, близько третьої години ранку до Мар’їнського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до Курахівської лікарні доставили двох жінок із численними осколковими пораненнями голови, тулуба та кінцівок.

Повідомляється, що донька та матір постраждали внаслідок прямого влучення снаряду в багатоповерхівку по вулиці Суворова.

Зазначається, що жінок доправлено до лікарні. Тривають слідчо-оперативні дії. 

Як повідомлялося, кілька діб тому місцеві жителі Калинівського району в тимчасово окупованій Горлівці побили бойовиків, які навмисно обстрілювали сили АТО, щоб спровокувати вогонь у відповідь.

За минулу добу незаконні збройні формування 31 раз обстріляли укріплення сил АТО. Зокрема, 14 випадків відкриття вогню зафіксовано на Донецькому, 11 - на Маріупольському та 6 - на Луганському напрямках.

Найгарячіше було на опорних пунктах поблизу Красногорівки, що на Маріупольському напрямку, де з 21.00 до опівночі супротивник із боку тимчасово окупованої Старомихайлівки гатив із мінометів калібру 82 та 120 мм, танків та артилерійських систем калібру 152 мм, випустивши при цьому понад 150 мін та снарядів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: