Сьогодні на Луганщині загинув український боєць

Сьогодні на Луганщині загинув український боєць

Пункт пропуску «Станиця Луганська»

Ситуація на лінії розмежування на Луганщині напружена

Протягом минулої доби та після півночі по позиціях українських військовослужбовців поблизу міста Щастя та села Кримське Новоайдарського району російсько-терористичні війська тричі застосовували протитанкові гранатомети, снайперську та стрілецьку зброю. Сьогодні внаслідок обстрілу загинув український боєць, двоє – дістали поранення. Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

Водночас з 82-мм мінометів вівся обстріл у напрямку села Новозванівка Попаснянського району.

А згодом, бойовики з підствольних гранатометів, стрілецької та снайперської зброї чотири рази відкривали вогонь у напрямку сил АТО поблизу смт Станиця Луганська.

«Російські найманці постійно нагнітають обстановку на лінії розмежування, зводячи нанівець зусилля України щодо деескалації конфлікту. Найбільшого напруження ситуація набула наприкінці жовтня, коли кількість обстрілів зросла до 20 за добу. Ворог розпочав прицільні обстріли осель мирних жителів у Попасній, а вчора фактично обстріляли людей у черзі на КПВВ «Станиця Луганська». Сьогодні внаслідок обстрілу загинув український боєць, двоє – отримали поранення. Проте, наші воїни не відкрили вогонь у відповідь – це наша демонстрація прагнення миру. Ми утримаємо ситуацію під контролем і не допустимо зриву Мінських домовленостей», – заявив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: