Сьогодні у Марокко мають підписати міграційний пакт ООН

Сьогодні у Марокко мають підписати міграційний пакт ООН
Глобальний договір ООН про безпечну, впорядковану та регулярну міграцію було доопрацьовано в липні після 18 місяців переговорів

США, Австралія, Австрія, Чеська Республіка, Домініканська Республіка, Угорщина, Латвія, Польща та Словаччина відмовляються підписувати угоду.

У понеділок, 10 грудня, на саміті в Марракеші буде формально схвалено міграційний пакт ООН.

Про це повідомляє AFP.

«Політики з усього світу зберуться в понеділок у Марокко на велику конференцію, щоб підтримати пакт про міграцію Організації Об'єднаних Націй», - йдеться в повідомленні.

Глобальний договір ООН про безпечну, впорядковану та регулярну міграцію було доопрацьовано в липні після 18 місяців переговорів. Він повинен бути офіційно прийнятий під час дводенного саміту в Марракеші, який стартує сьогодні, 10 грудня.

Уряд США заявив про незгоду з пактом в кінці минулого року і з того часу Австралія, Австрія, Чеська Республіка, Домініканська Республіка, Угорщина, Латвія, Польща та Словаччина також відмовилися підписувати угоду.

Однак багато інших лідерів країн на чолі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель мають намір підтримати пакт, Альянс як і раніше налаштований оптимістично щодо успіху міграційної угоди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: