Соратник Мосійчука: в останні місяці нардепу погрожували

Соратник Мосійчука: в останні місяці нардепу погрожували
Ігор Мосійчук

Дмитро Лінько: Найбільш ймовірні дві версії замаху: ворожі спецслужби і внутрішні політичні вороги

Постраждалому внаслідок теракту в столиці напередодні народному депутату Ігорю Мосійчуку останні кілька місяців погрожували. Про це повідомив його колега по партії, народний депутат Дмитро Лінько на своїй сторінці у Facebook.

«Розмовляв з Ігорем. Він тримається. Лікарі постійно роблять все необхідне, щоб він одужав. Дуже сильно поранило руку, роздробило кістку. Найбільш ймовірні дві версії: ворожі спецслужби і внутрішні політичні вороги. За останні кілька місяців були погрози від певних людей, пов'язані безпосередньо з виконанням депутатських повноважень», - зазначив він.

Нагадаємо, вчора ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

В поліції заявили, що вибухнув автомобіль.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

У прокуратурі назвали всі версії замаху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: