У прокуратурі назвали всі версії замаху на Мосійчука

У прокуратурі назвали всі версії замаху на Мосійчука

Слідство не відкидає жодну можливу версію вибуху, що стався біля телеканалу

Перший заступник прокурора міста Києва Павло Кононенко на прес-конференції озвучив журналістам всі можливі версії вибуху біля телеканалу «Еспресо». Вчора ввечері, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. У результаті вибуху загинуло дві людини. Були поранені Мосійчук та політолог Віталій Бала.

За словами Павла Кононенка, є три основні версії слідства. «Перша версія – це замах на Мосійчука, який здійснили російські спецслужби. Друга версія – це політична діяльність Мосійчука. Ще одна версія – це замах на вбивство з особистих мотивів», - повідомив Кононенко.

Павло КононенкоПавло Кононенко

Також існують ще декілька додаткових версій вибуху. Прокуратура не виключає, що мав місце замах на життя також політолога Віталія Бали та замах на будь-кого з політичних діячів, які відвідували телеканал.

За словами Павла Кононенка, версію замаху на журналістів, які працюють на каналі «Еспресо» слідство також не відкидає.

Нагадаємо, вчора ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

В поліції заявили, що вибухнув автомобіль.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: