Соратник Тимошенко розповів, чому його треба зробити губернатором Київської області

Соратник Тимошенко розповів, чому його треба зробити губернатором Київської області

Якщо нам знову приведуть якогось «кота в мішку», як це було вже двічі поспіль, рівень виконання бюджету буде саме таким, як зараз – Бондарєв

Костянтин Бондарєв, фактично вся політична кар’єра якого пов’язана з «Батьківщиною» і Юлією Тимошенко, в коментарі «Главкому» нагадує, що місцева рада приймала рішення відповідно до закону. І наголошує, що був депутатом облради двох скликань, а також два скликання провів у Верховній Раді, тому й зміг об’єднати такий різношерстий депутатський склад навколо себе.

«Територіальні громади через своїх представників у радах можуть рекомендувати, а комісії нехай проводять аналіз кандидатів, – каже Бондарєв. – На мій погляд, комісія повинна враховувати фаховий рівень, знання проблематики, а кандидат повинен мати відповідну програму дій і мати вплив на місцевих лідерів суспільної думки. Якщо нам знову приведуть якогось «кота в мішку», як це було вже двічі поспіль, рівень виконання бюджету буде саме таким, як зараз. Звісно, кандидатом може зареєструватись хто хоче, але територіальна громада висловила свою позицію. В мене є досвід роботи на Київщині, відповідний рівень фаховості, і я хотів би подивитись, якого іншого кандидата може запропонувати комісія, а потім розкажу, як це все відбувалося».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: