Соратник Яценюка звинуватив партію Тимошенко в "крадіжці 20 млрд доларів»

«Батьківщина» разом із колишніми членами Партії регіонів виступають проти того, щоб ГПУ очолила людина не з прокурорським минулим. Крім того, політсилу Юлії Тимошенко звинувачують у «крадіжці 20 млрд доларів» за газовими контрактами з РФ.

Фракція "Батьківщина" разом із колишніми "регіоналами" діяли в унісон під час голосування у вівторок за законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Генеральної прокуратури та Державного бюро розслідувань (№4469), який дозволяє очолити Генеральну прокуратуру людині не з прокурорської системи.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Юрій Тимошенко під час брифінгу в парламенті.

Він зазначив, що для ухвалення закону не вистачило лише кількох голосів.

"Хто вчора їх (Опозиційний блок) найбільше захищав? Та парламентська сила, яка 2009-го року обікрала Україну майже на 20 мільярдів доларів. Дали ці долари за газовими контрактами Путіну, який за ці кошти озброїв російську армію (газовий контракт, який Ю. Тимошенко підписала з В. Путіним. – Ред.). І зараз російська армія за наші гроші вбиває наших побратимів. І тепер ці люди виходять на парламентську трибуну, б’ють себе п’ятою у груди і розказують, як вони Україну люблять!", - наголосив народний депутат.

"Ви любите Україну? Тоді, Юліє Володимирівно, поїдьте до Стокгольмського суду та дайте свідчення, розкажіть про ті газові оборудки, про те, у який спосіб Росія отримала ті 20 мільярдів доларів. Зробіть усе, щоб ці 20 мільярдів повернулися в Україну, а потім роздайте їх бідним людям, і не словом, а ділом покажіть, як ви любите Україну!", - закликав Юрій Тимошенко свою колегу по парламенту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: