Соратники Саакашвілі готуються зустріти політика на кордоні України

Соратники Саакашвілі готуються зустріти політика на кордоні України
Михайло Саакашвілі

Соратники екс-глави Одеської облдержадміністрації поки не повідомляють, коли саме має відбутися приїзд Саакашвілі

Партія «Рух нових сил Михайла Саакашвілі» готується зустріти на кордоні України свого позбавленого українського громадянства лідера і забезпечити йому в'їзд в Україну.

Про це поінформував у Херсоні на відкритій зустрічі з громадськістю міста член Ради партії Давід Сакварелідзе, повідомляє «Укрінформ».

«Ми... будемо готуватися до осені. Що найголовніше - будемо зустрічати Михайла на кордоні. Ми Михайла по любому заведемо в країну, він зайде з двома ногами, з двома руками», - сказав Сакварелідзе.

Що ж до того, на якій ділянці українського кордону і коли саме це має відбутися, Сакварелідзе не уточнив. «Який кордон, і коли - ми будемо вирішувати», - заявив він.

Нагадаємо, що Саакашвілі позбавили українського громадянства. 

Державна прикордонна служба має намір не пропустити Саакашвілі на територію України в разі його спроб приїхати до нашої держави.

1 серпня ЗМІ показали указ президента Петра Порошенка про позбавлення українського громадянства Саакашвілі. Документ №196/2017 був підписаний 26 липня.

Саакашвілі вказав, що буде через суд намагатися повернути собі громадянство України і хотів би бути присутнім на судовому процесі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: