Спілка композиторів обвинувачує Київраду у спробі рейдерського захоплення будівлі організації

Спілка композиторів обвинувачує Київраду у спробі рейдерського захоплення будівлі організації
Спілка композиторів України

Найбільше від Спілки композиторів дісталося партії «Самопоміч»

Національна спілка композиторів обвинувачує Постійну комісію з питань власності Київської міськради на чолі з членом партії «Самопоміч» Леонідом Антонєнком у спробі рейдерського захоплення будівлі спілки. Відповідний відкритий лист опублікував голова Спілки композиторів Ігор Щербаков на своїй сторінці у Facebook.

«Ми – представники української культури опинились у катастрофічній ситуації: йдеться про руйнування основ сучасної музичної культури, яку представляє Національна спілка композиторів України. По суті, відбувається її тотальне знищення!», ідеться в листі.

На думку підписантів листа, чиновники навмисно, користуючись бюрократичними механізмами, доводять Спілку композиторів до банкрутства, придушують боргами, тим самим позбавляючи композиторів і всіх, хто любить музику, спілкування з мистецтвом. «Підкреслюємо, що всю свою фестивальну, концертну, конкурсну, вже не кажучи про композиторську діяльність НСКУ здійснює по суті на волонтерських засадах. У нас не залишається інших важелів для порятунку Спілки, аніж звертатися до широкої громади в надії на підтримку», ідеться в листі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: