Співробітниця Львівської ОДА, яку затримали нетверезою за кермом, написала заяву на звільнення

Співробітниця Львівської ОДА, яку затримали нетверезою за кермом, написала заяву на звільнення
Поліна Лі

Директорка одного із департаментів облдержадміністрації Поліна Лі написала заяву на звільнення

Директорка департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі, яку в ніч на 14 жовтня затримали патрульні за кермування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, написала заяву на звільнення. Про це повідомила директорка департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА Ольга Березюк, повідомляє Захід.net.

«Поліна Лі написала заяву на звільнення. Однак наразі я не знаю, чи підписав голова ЛОДА Олег Синютка цю заяву і чи збирається це робити», – сказала Ольга Березюк. Раніше у схожій ситуації голова ЛОДА не підписав заяву на звільнення голови Жовківської РДА Надії Щур.

Нагадаємо, 14 жовтня приблизно о 03:00 львівські патрульні затримали BMW X1, за кермом якого була Поліна Лі. Алкотестер показав, що у її крові було 1,25 проміле алкоголю. Інформація про це разом з відео з'явилась на сторінці «Альянс медіа Україна». Пізніше сама чиновниця повідомила про своє затримання у Facebook та назвала наклепом інформацію про те, що вона була п'яною за кермом авто. Поліна Лі стверджувала, що алкотестер патрульних був несправний.

У вівторок, 17 жовтня, з’явились висновки токсикологічного дослідження, які показали, що на момент забору крові о 05:20 14 жовтня, тобто за більш ніж дві години після затримання, в крові Поліни Лі було 0,95 проміле алкоголю.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: