Співзасновник «Нової пошти» порівняв нового директора «Укрпошти» зі Швондером (ФОТО)

Співзасновник «Нової пошти» порівняв нового директора «Укрпошти» зі Швондером (ФОТО)
Нове керівництво «Укрпошти». Смілянський – другий справа

Поперешнюк стверджує, що заради власного іміджу новий керівник «Укрпошти» ладен знищити український ринок доставки

Новий глава «Укрпошти» Ігор Смілянський хоче, щоб саме «Укрпошта» загалом регулювала діяльність операторів ринку. Про таку ініціативу Смілянського у себе на сторінці у Facebook повідомив співзасновник однієї з найбільших компаній у сфері доставки «Нова пошта» Володимир Поперешнюк.

На сайті Верховної Ради відповідного законопроекту поки що немає.

За словами Поперешнюка, зокрема, пропонується створення регулятора з оподаткування операторів (0,2% від обороту). Крім того, Смілянський пропонує закріпити за «Укрпоштою» виняткове право відправляти посилки вагою або до 2 кг, або взагалі до 10 кг. Таким чином він хоче закрити діру в 1,5 млрд грн, яка з’явиться в «Укрпошті» після збільшення мінімальної зарплати.

«Він готовий знищити ринок доставки. Його не бентежить, що постраждають десятки бізнесів, пов’язаних із галуззю доставки… Мільярди втрат заради інтересів одного чиновника, якому потрібно показати результати, які він наобіцяв у ЗМІ», – так прокоментував цю ініціативу Поперешнюк.

«Такого жаху не дозволяли собі жодні керівники «Укрпошти» чи міністри інфраструктури ні за Кучми, ні за Януковича. Це не можна назвати навіть януковщиною. Такі дії – справжня швондерщина», – резюмує Поперешнюк. У свій пост у соцмережі співзасновник «Нової пошти» додав картинку-кадр з фільму «Собаче средце», на якому зображені Швондер та професор Преображенський, з підписом: «А ну, скинулись по 0,2%! «Гендиректор «Укрпошти» регулює ринок».

dd

Читайте також матеріал «Главкома» «Нові вражаючі зарплати «Укрпошти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: