Спортивний арбітражний суд заборонив російським легкоатлетам брати участь в Олімпіаді

Спортивний арбітражний суд заборонив російським легкоатлетам брати участь в Олімпіаді

Російським легкоатлетам остаточно заборонили брати участь в Олімпіаді

Спортивний арбітражний суд (CAS) залишив у силі рішення IAAF з забороною російським легкоатлетам брати участь в Олімпіаді.

Зокрема, суд відхилив позов, поданий Олімпійським Комітетом Росії і 68 російськими легкоатлетами, повідомляє РБК з посиланням на прес-службу організації.

Таким чином, на Олімпіаді -2016 в Ріо-де-Жанейро легкоатлетичну збірну Росії буде представляти тільки стрибунка в довжину Дар'я Клішина, інші спортсмени відсторонені від участі у всіх міжнародних турнірах, і в тому числі від Олімпіади.

Нагадаємо, 10 липня 2016 року стало відомо про те, що Міжнародна федерація легкої атлетики (IAAF) відмовила в участі на міжнародних турнірах, включаючи Олімпійські Ігри 2016 року в Ріо, всім легкоатлетам з РФ, крім стрибунки у довжину Дар'ї Клішиної.

Скандал з відстороненням спортсменів з РФ розгорівся після публікації звіту Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA). У ньому вказується, що заборонений для спортсменів препарат мельдоний знайшли у 49 з 52 проб, які були взяті у спортсменів з Росії за період з 15 лютого по 29 травня 2016 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: