Спостерігачі ОБСЄ зафіксували, як росіяни вивозили з ОРДЛО тіла загиблих

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували, як росіяни вивозили з ОРДЛО тіла загиблих

Ритуальний фургон пройшов в Російську Федерацію з території Донбасу

Спостерігачі місії ОБСЄ в черговий раз зафіксували похоронний фургон з російськими номерними знаками і написом «Ритуал», який в'їхав в Росію з території Донбасу. Про це йдеться в щотижневому звіті місії за період з 18 по 24 жовтня, опублікованому на сайті місії.

«21 жовтня в 20:04 фургон з російськими номерними знаками, на якому був напис «Ритуал», прибув у прикордонний пункт пропуску «Донецьк» з української сторони та перетнув кордон у напрямку Російської Федерації. Спостерігачі змогли побачити тільки водія", - йдеться у звіті місії.

Днем раніше, 20 жовтня, о 10:03 дві машини швидкої допомоги з номерними знаками «ЛНР» прибули на прикордонний пункт пропуску «Донецьк» з української сторони і перетнули кордон в напрямку Російської Федерації в 10:50. Ці самі «швидкі» повернулися в Україну в 17:50.
Що перевозили «швидкі» - достеменно невідомо.

Крім того, спостерігачі змогли помітити, як з території РФ в Україну на транспортних засобах заїхали особи у військовій формі.

Як повідомлялось, ззброєні бойовики «ДНР» цілилися з кулемета в патруль Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: