Справа Насірова: прокурори зачитали 366 із 774 сторінок обвинувального акту

Справа Насірова: прокурори зачитали 366 із 774 сторінок обвинувального акту
Роман Насіров
Фото: УНІАН

23 жовтня прокурор зачитав 48 сторінок обвинувального акту

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України зачитали 366 із 774 сторінок обвинувального акта в провадженні щодо екс-голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Про це повідомила прес-служба САП.

У відомстві заявили, що упродовж останнього судового засідання прокурором зачитано 48 сторінок обвинувального акту, а усього – 366 сторінок.

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на вимогу сторони захисту розпочали 7 грудня 2017 року зачитувати повний текст обвинувального акта, який складається з 774 сторінок.

Разом з тим, захисником обвинуваченого заявлено клопотання про ознайомлення з матеріалами провадження та відкладення у зв’язку із цим судового розгляду. З озвученого захисником клопотання встановлено, що для ознайомлення з матеріалами провадження останньому необхідний орієнтовний строк у 240 днів, на які захисник просив відкласти судовий розгляд.

Не заперечуючи право сторони захисту на ознайомлення з матеріалами як судового провадження, так і з матеріалами, зібраними під час досудового розслідування, колегією суддів відмовлено у відкладені судового розгляду та наголошено на необхідності дотримання вимог ст.17 Правил адвокатської етики під час реалізації наданих захиснику повноважень.

Наступне судове засідання призначено на 15:30 год. 31 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

У травні суд продовжив обов’язки, покладені на колишнього голову Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: