Справи проти Авакова немає в жодному правоохоронному органі – генпрокурор

Справи проти Авакова немає в жодному правоохоронному органі – генпрокурор

Деякі справи, в яких згадується прізвище чинного міністра внутрішніх справ, реєструвалися і закривалися за відсутністю складу злочину – Луценко

Генеральному прокурору Юрію Луценку невідомо про наявність у правоохоронних органах справи щодо голови МВС Арсена Авакова. Про це він сказав під час сьогоднішнього брифінгу.

«Наскільки мені відомо, справи проти глави МВС Арсена Авакова немає в жодному правоохоронному органі... Деякі справи, в яких згадується прізвище чинного міністра внутрішніх справ, реєструвалися і закривалися за відсутністю складу злочину. Деякі справи реєструвалися і передавалися до НАБУ. Наразі справи Авакова, справи проти посадової особи, наскільки мені відомо, немає в жодному правоохоронному органі. Нікому не вдасться вбити клин у тісній взаємодії різних правоохоронних структур», – зазначив він.

Нагадаємо, раніше в ГПУ заявили, що факти стосовно глави МВС Арсена Авакова з заяви голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна не знайшли підтвердження, справу буде закрито. Пізніше повідомили, що справу передано до НАБУ.

Напередодні генпрокурор Юрій Луценко заявив про відкриття кримінальної справи проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова після звернення голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: