Сприйняття горя на «великій Україні» та на Донбасі різне – Шуфрич

Сприйняття горя на «великій Україні» та на Донбасі різне – Шуфрич

Нардеп Нестор Шуфрич 

Фото: Главком 

Народний депутат від Опозиційного блоку Нестор Шуфрич вважає, що Сприйняття горя від загибелі своїх захисників на «великій Україні» та на Донбасі дещо різне. Про це він заявив в  інтерв’ю «Главкому».

«Кажуть, що ці трагедії розділились порівну, але якщо на кількамільйонний Донбас припадає 10 тисяч загиблих, то стільки ж - на іншу майже 40-мільйонну Україну. Тобто сприйняття цих трагедій, як мінімум, у 10 разів гостріше на Донбасі, ніж в Україні», - пояснив свою думку Шуфрич.

Екс-регіонал також вважає, що наразі «повторюється історія 2004-2005 років». «Лише ціна набагато вища: втрачені, сподіваюся, що тимчасово, території, а найстрашніше – тільки за даними ООН – 20 тисяч загиблих», - додав опозиціонер.  

Нагадаємо, сьогодні лідери Нормандської четвірки ппровели переговори телефоном, які тривали майже дві години. Зокрема, Меркель і Макрон засудили заяву про створення «Малоросії». Президент Петро Порошенко закликав Росію припинити агресію.

У свою чергу у Кремлі прокоментували результати переговорів Нормандської четвірки.  У Кремлі вкотре назвали війну на Донбасі «внутрішньоукраїнським конфліктом».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: