Стала відома дата першої зустрічі Трампа і Путіна

Стала відома дата першої зустрічі Трампа і Путіна
Дональд Трамп

До зустрічі Трампа і Путіна прикута підвищена увага через звинувачення команди президента США у зв'язках з Кремлем

Президент США Дональд Трамп вперше зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним на саміті G20 в Гамбурзі (Німеччина). Про це повідомляє агентство Bloomberg, посилаючись на заяву представника адміністрації американського президента.

Зустріч лідерів G20 пройде в Гамбурзі 7 і 8 липня. Як повідомляється, міська адміністрація, побоюючись заворушень, заборонила на ці дні проведення демонстрацій у місті.

Видання відзначає, до зустрічі Трампа і Путіна прикута підвищена увага через звинувачення команди президента США у зв'язках з Кремлем. Зокрема, колишній директор ФБР Джеймс Комі заявив, що у нього немає ніяких сумнівів в тому, що Росія втручалася у кампанію з виборів президента США в 2016 році. Також він заявив, що Трамп особисто просив його припинити розслідування про можливе втручання РФ у вибори в США.

У свою чергу, президент США Дональд Трамп заявив, що готовий під присягою дати свою версію щодо змісту розмов з екс-директором ФБР Джеймсом Комі. Також Трамп підкреслив, що в приватних розмовах не говорив Комі припинити розслідування проти першого радника з національної безпеки президента США Майкла Флінна і не просив екс-директора ФБР про лояльність.

Як повідомлялося, колишній директор Федерального бюро розслідувань США Джеймз Комі у своєму свідченні в комітеті Сенату заявив, що сприйняв як вказівку прохання президента Дональда Трампа припинити розслідування щодо колишнього радника з національної безпеки Майкла Флінна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: