Стали відомі імена проросійських терористів. на яких Україна виміняла Жемчугова і Супруна

Стали відомі імена проросійських терористів. на яких Україна виміняла Жемчугова і Супруна
Фото з відкритих джерел

За словами «омбудсмена ДНР», усі сепаратисти - «громадяни похилого віку в тяжкому фізичному та моральному стані»

ЗМІ стали відомі прізвища сепаратистів, про обмін яких з ватажками «ДНР» та «ЛНР» договорився представник України у Тристоронній контактній групі Віктор Медведчук.

Як пише From-ua, Україна звільнить таких осіб: Косяка Євгена Леонідовича (1071), Денисенко Леоніда Миколайовича (1948), Нікіфорова Валерія Васильовича (1966) та Нікіфорову Діану Прокоф'ївну (1941).

Усі вони підозрювались у скоєнні злочинів, передбачених статтею 258-3 Кримінального кодексу України (участь утерористичній організації).

Нагадаємо, омбудсмен «ДНР» Дар'я Морозова під час брифінгу розповіла: «В результаті довгих переговорів між владою республіки та українською стороною в особі Віктора Медведчука була досягнута домовленість про довгоочікуваний обмін. Завтра відбудеться обмін полковника СБУ на чотирьох громадян. Громадяни - похилого віку в тяжкому фізичному та моральному стані. Сподіваюся, все пройде успішно».

В обмін на цих осіб у ході переговорів вдалося добитися рішення про звільнення двох українців: інваліда Володимира Жемчугова та Юрія Супруна.

Раніше Ольга Кобцева, представник ОРЛО в робочій підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи повідомляла: «Досягнено домовленості з уповноваженим представником з обміну полоненими з українського боку Віктором Медведчуком. Обмін відбудеться найближчим часом».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: