Стали відомі подробиці смертельного ДТП із маршруткою у Києві: загиблі виявились подружжям

Стали відомі подробиці смертельного ДТП із маршруткою у Києві: загиблі виявились подружжям
Фото: espreso.tv

Жінка від отриманих травм померла на місці, а чоловік – у кареті «швидкої»

Внаслідок наїзду маршрутки у Києві загинуло подружжя: жінка і чоловік 1952 та 1953 років народження. Про це інформує поліція Києві у Facebook.

За її даними, жінка від отриманих травм померла на місці, а чоловік – у кареті «швидкої» дорогою до лікарні.

Автопригода трапилася неподалік біля станції метро «Героїв Дніпра». З’ясувалося, що загиблі – подружжя, місцеві жителі.

На місці працюють патрульні поліцейські. Для встановлення всіх обставин ДТП виїхала спеціалізована група слідчого управління.

Поліцейські поспілкувалися із свідками та очевидцями трагічної події. За їх словами, чоловік і жінка перебували на зупинці громадського транспорту. Коли тролейбус зупинився у другій смузі, вони вийшли на проїзну частину дороги позаду маршрутки, припаркованої на зупинці, і потрапили під колеса іншої, яка прибувала на зупинку.

Водія тролейбуса та двох маршрутних таксі доставлять до нарколога для здачі аналізів, аби з’ясувати, чи перебували вони у стані сп’яніння, а після цього – до слідчого управління – для надання пояснень та встановлення обставин смертельної автопригоди.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що в столиці на вулиці Героїв Дніпра біля зупинки громадського транспорту сталася аварія за участю маршрутки №464, у результаті чого загинула жінка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: