Стало відомо, хто пройшов перший етап відбору в Антикорупційний суд

Стало відомо, хто пройшов перший етап відбору в Антикорупційний суд

Відібрані кандидатури розгляне Громадська рада міжнародних експертів у 30-денний термін

Перший етап відбору до складу Вищого антикорупційного суду пройшов 81 претендент, в Апеляційну палату - 32 претенденти

Вища кваліфікаційна комісія суддів (ВККС) завершила перший етап кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посади в Антикорупційному суді.

Про це повідомляє прес-служба ВККС.

«Повідомляємо, що 27 грудня 2018 року Комісією затверджено результати практичного завдання та першого етапу кваліфікаційного оцінювання «Іспит» у межах конкурсів на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду, оголошених Вищою кваліфікаційною комісією суддів України 02 серпня 2018 року», - йдеться у повідомленні.

Перший етап відбору до складу Вищого антикорупційного суду пройшов 81 претендент, в Апеляційну палату - 32 претенденти.

Відібрані кандидатури розгляне Громадська рада міжнародних експертів у 30-денний термін, до 26 січня. Після цього Комісія обере переможців конкурсу з числа схвалених експертами кандидатів.

Нагадаємо, Україна пообіцяла МВФ, що Вищий антикорупційний суд запрацює до кінця квітня 2019 року. 

Восени «Главком» також інформував, що на конкурс до Антикорупційного суду подався захисник російського пропагандиста та довіреної особи Путіна.

Раніше повідомлялося, що 240 кандидатів хочуть працювати в Антикорупційному суді, ще 103 боротимуться за посади в Апеляційній палаті. Загальна кількість вакансій в новому суді – 39, з них 12 працюватимуть в апеляції. Деяких з кандидатів комісія забракувала.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: