Нарешті стало відомо ім’я «державного діяча», якому підготував підозру Луценко

Нарешті стало відомо ім’я «державного діяча», якому підготував підозру Луценко
Юрій Луценко

Генпрокурор назвав чиновника високого рангу, якого слідчі підозрюють у злочині

Генеральний прокурор Юрій Луценко передав у Національне антикорупційне бюро справу та готову підозру стосовно керівника Фонду держмайна Віталія Трубарова. Про це очільник ГПУ написав сьогодні у себе на сторінці у Facebook.

За словами Луценка, ГПУ розслідує провадження про незаконну приватизацію в січні 2013 року частини будівлі МінАПК.

«Міністр і його протеже вирішили створити пивний ресторан прямо в приміщенні міністерства на Хрещатику. Звичайно - задарма. Відтак, вони діють через схему оренди з правом приватизації за умови поліпшення приміщення. Звичайно, ремонтні роботи були лише на папері. І потрібні були ці папери для підписання незаконної угоди про купівлю - продаж державного приміщення приватному ТОВ. Вчора був допитаний тодішній керівник столичного відділення ФДМ В. Трубаров, який зараз є керівником Фонду Держмайна України», - зазначив генпрокурор.

Луценко додав, що саме Трубаров не провів передбачених заходів контролю і підписав незаконний договір. «Ще вчора він мав би бути затриманий. Але закон передбачає передачу такої справи і готової підозри в НАБУ. Що і зроблено. Оперативності і удачі колегам», - написав він.

Нагадаємо, 20 листопада Луценко анонсував чергову гучну справу вже цього тижня, однак відмовився назвати прізвище високопосадовця. Також очільник генпрокуратури підкреслив, що це не входить до компетенції його відомства.

Читайте також матеріал «Главкома»:

Бджоляр, козак та кадр Кучми-Януковича. Маловідоме минуле нового глави Фонду держмайна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: