Стало відомо, скільки співробітників СБУ у Криму перейшли на бік ворога

Стало відомо, скільки співробітників СБУ у Криму перейшли на бік ворога

Після окупації Росією Автономної Республіки Крим та міста Севастополь на материкову частину України прибуло 217 військовослужбовців

Після анексії Росією Криму на материкову частину України переїхало лише 217 з 1619 співробітників Служби безпеки України.

Про це йдеться у відповіді СБУ на запит народного депутата України Дмитра Тимчука, копію якого наводить видання «Крим.Реалії».

«Повідомляємо, що на 01.03.2014 в підрозділах, органах, закладах та установах Служби безпеки України, які дислокувалися на території Автономної Республіки Крим та м.Севастополь, приходили військову службу 1619 військовослужбовців», – йдеться у документі.

Після окупації Росією Автономної Республіки Крим та міста Севастополь на материкову частину України прибуло 217 військовослужбовців, зокрема офіцерів – 210, військовослужбовців за контрактом осіб сержантського і старшинського складу – 7.

Раніше один із лідерів Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров  в інтерв’ю «Главкому» висловив думку, що Росії загрожує розпад через окупацію Криму.

Повну версію інтерв'ю з Ільмі Умеровим читайте тут: Ільмі Умеров: ФСБ переконувала мене, що Джемілєв і Чубаров розкошують у Києві, а я житиму у камері

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: