Стрілянина у Каліфорнії: кількість жертв зросла до шести

Стрілянина у Каліфорнії: кількість жертв зросла до шести
Місце стрілянини у Каліфорнії

Виявилося, що напередодні стрілянини нападник вбив свою дружину

Перед тим, як вчинити криваву стрілянину в сільській місцевості на півночі Каліфорнії у вівторок, 44-річний чоловік убив свою дружину та сховав її у власному будинку.

Таким чином, кількість загиблих під час інциденту зросло до шести осіб, повідомив у середу центральний американський телеканал CNN.

«Кевін Ніл, нападник, який позбавив життя чотирьох людей під час серії нападів зі зброєю у вівторок, напередодні ввечері пострілом убив свою дружину та сховав її тіло під підлогою у своєму домі», - розповів помічник шерифа округу Техама Філ Джонстон.

Виявлене тіло жінки збільшило число загиблих до шести осіб, враховуючи самого нападника.

«Ми вважаємо, що з цього, очевидно, все і почалося», зауважив Джонстон, маючи на увазі вбивство нападником власної дружини.

За свідченнями поліції, 44-річний Кевін Ніл раніше перебував під увагою правоохоронних органів. Він загрожував зброєю своїй сусідці, а також кілька разів стріляв з території його приватної власності. Як повідомила журналістам сестра нападника, чоловік впродовж двох десятків років боровся з психічними розладами. Останнім роком його стан здоров'я погіршився, хоча родина намагалася допомогти йому.

Раніше повідомлялося, що внаслідок кількох випадків стрілянини у Каліфорнії загинули п'ятеро людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: