Суд дозволив Генпрокуратурі провести огляд будівлі «1+1»

Суд дозволив Генпрокуратурі провести огляд будівлі «1+1»

Справа стосується розкрадання коштів у Приватбанку

Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури провести огляд будівлі в Києві на вулиці Кирилівська, 23, де розташований холдинг «1+1 Media» у справі про розкрадання коштів у Приватбанку. Про це свідчать матеріали суду, передають Українські Новини.

28 серпня слідчий ГПУ звернувся в суд із проханням надати дозвіл на огляд житло-офісного будинку із вбудовано-прибудованими приміщеннями й підземним паркінгом загальною площею 10 800 кв. м, що розташований в Києві на вул. Кирилівська, 23 (раніше вулиця Фрунзе).

Ця будівля належить ТОВ «Поділ Нерухомість», у ній розташований медіахолдинг «1+1 Media» і телеканал ТЕТ.

Розслідуванням установлено, що в травні 2014 року Національний банк і «Поділ Нерухомість» уклали іпотечний договір із забезпечення вимог НБУ як іпотекотримач за договором рефінансування від 3 березня 2009 року.

Предметом іпотеки за зазначеним договором виступила зазначена будівля.

Під час розслідування за фактом зловживання службовим становищем і заволодіння посадовими особами Приватбанку чужим майном, слідством призначена комплексно-комісійна оціночно-будівельна, оціночно-земельна й товарознавча експертиза зазначеної будівлі.

Для проведення огляду будівлі, слідство клопотало про організацію безперешкодного доступу до об'єкта й належні умови роботи під час огляду.

28 серпня суд задовольнив клопотання слідства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: