Суд поновив Лікарчука на посаді заступника глави ДФС

Суд поновив Лікарчука на посаді заступника глави ДФС
Костянтин Лікарчук

Окружний адміністративний суд Києва повністю задовільнив позов Лікарчука до Кабміну та ДФС

Окружний адміністративний суд Києва своєю постановою повністю задовольнив позов Костянтина Лікарчука до Кабміну і Державної фіскальної служби і поновив його на посаді заступника голові ДФС. Про це Лікарчук повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Окружний адміністративний суд Києва своєю постановою від 02.11.16 повністю задовольнив мій позов до Кабміну і ДФС, і поновив мене на посаді», - написав він.
Лікарчук виклав копію рішення суду.

Разом з тим, Лікарчук не збирається працювати в ДФС і написав заяву про відставку, яку сьогодні буде доставлено в секретаріат Кабміну.

36_01

Він озвучив причини такого рішення: «Перше - для мене ніколи не була самоціллю ця посада… Друге - я не вважаю за можливе працювати з тими бандитами, які зараз зібралися в керівництві ДФС... Третє - я не написав заяву про відставку тоді, на початку минулого вересня (а від мене її вимагали дуже впливові люди), тільки тому, що я не хотів підставляти людей, які на мене орієнтувалися в системі ДФС. Нехай їх було не дуже багато, але вони були. І я тоді прийняв рішення боротися до кінця. Сьогоднішнє рішення суду і є цей кінець в історії.. Четверте - для мене важливо було отримати рішення суду, яке в деталях розписує все те беззаконня, яке Яценюк, Яресько та Насіров зі мною зробили… П'яте, але далеко не останнє - моє життя за цей час пішло вперед. У мене є зобов'язання перед партнерами по Міжнародній юридичній фірмі «Kinstellar» і перед юристами, які пішли за мною, і приєдналися до фірми. І ці зобов'язання я порушувати не має наміру».

Читайте також інтерв’ю Костянтина Лікарчука «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: