Суд відкрив справу за позовом Нефьодова про відновлення його на посаді голови Митної служби

Суд відкрив справу за позовом Нефьодова про відновлення його на посаді голови Митної служби
24 квітня Кабінет міністрів звільнив Максима Нефедова з посади голови Митної служби
Фото: Укрінформ

Макс Нефьодов просить суд стягнути на його користь суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу, виходячи з розміру його годинної заробітної плати

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження за позовом колишнього голови Державної митної служби Максима Нефьодова про відновлення його на посаді.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби суду.

«Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження і призначив на 1 липня підготовче засідання за позовом Максима Нефьодова до Кабінету Міністрів України про відновлення його на посаді голови Державної митної служби», - сказано в ньому.

Позивач, зокрема, просить суд визнати протиправним та скасувати розпорядження Кабінету Міністрів від 24 квітня «Про звільнення Нефьодова Максима Євгеновича з посади голови Державної митної служби України» та просить відновити його в зазначеній посаді.

Також Нефьодов просить суд стягнути на його користь суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу, виходячи з розміру його середньоденної (годинної) заробітної плати.

Нагадаємо, ввечері 24 квітня на позачерговому засіданні Кабінет міністрів України звільнив Максима Нефьодова з посади голови державної митної служби. Крім того Кабмін звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова.

Після цього Нефьодов опублікував світлину, на якій він позує у футболці з персонажем книги «Гаррі Поттер» і написом «Доббі – вільний».

20 травня Нефьодов звернувся до суду з позовом до Кабміну про відновлення його на посаді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: