Суд виправдав члена Вищої ради правосуддя, якого звинувачували у хабарництві

Суд виправдав члена Вищої ради правосуддя, якого звинувачували у хабарництві
Член Вищої ради правосуддя Павло Гречківський

Суд не знайшов ознак кримінального злочину в діях Гречківського та арбітражного керуючого Олега Шкляра

Шевченківський районний суд Києва виправдав члена Вищої ради правосуддя Павла Гречківського, викритого у хабарництві в особливо великому розмірі.

Як повідомляє LB.ua, суд у вівторок не знайшов ознак кримінального злочину в діях Гречківського та арбітражного керуючого Олега Шкляра.

Згідно з рішенням суду, всі докази у справі проти Гречківського визнані такими, які були отримані в результаті провокації, і не можуть використовуватися в суді.

Нагадаємо, 22 вересня 2016 року Генеральна прокуратура України повідомила, що члену Вищої ради правосуддя Павлу Гречківському висунуто підозру по ст. 190 Кримінального кодексу України

Його звинувачують у вимаганні $500 тис. за незаконний вплив на судове рішення. Був затриманий посередник - арбітражний керуючий Мін'юсту, який у змові з членом ВСП отримав $150 тис. 

Як повідомлялося, Печерський районний суд міста Києва відпустив Павла Гречківського під заставу в 3,9 млн грн, а Вища рада правосуддя не припинила його повноваження, і Гречківський як і раніше не відсторонений від виконування своїх обов'язків.

У жовтні цього року ЗМІ оприлюднили нові факти у справі члена Вищої ради правосуддя Гречківського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: