Суд взяв під варту підозрюваних у нападі на Радковського

Суд взяв під варту підозрюваних у нападі на Радковського
Суд виніс рішення за клопотанням прокуратури

Київський районний суд м. Одеси арештував двох чоловік

Київський районний суд м. Одеси заарештував двох підозрюваних у замаху на вбивство заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського. Про це інформує прес-служба обласної прокуратури.

Там зазначили, що суд виніс таке рішення за клопотанням прокуратури. Рішення прийнято 14 жовтня.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Як повідомляв «Главком», 4 жовтня у центрі Одеси стався замах на першого заступника голови Одеської облради, колишнього нардепа від «Батьківщини» Олега Радковського.

Кілери зробили чотири постріли в спину депутату. У Радковського - поранення руки, ноги і хребта в районі попереку. Кулю з хребта лікарі тоді витягти не змогли. Це вдалося їм пізніше.

Партія «Батьківщина», членом якої є потерпілий, зробила заяву, зв'язавши замах з політичною діяльністю Радковського і з наближенням виборів в об'єднаних територіальних громадах.

У ході спецоперації прокуратури, ГУНП в Одеській області та УСБУ в Одеській області викрито вказаних осіб та проведено понад 30 санкціонованих обшуків, вилучено малокаліберну вогнепальну зброю, яка за висновками фахівців є знаряддям вчинення злочину.

Встановлено, що ввечері 4 жовтня внаслідок стрілянини у центрі міста невідомий поранив Олега Радковського. Здійснивши декілька пострілів, чоловік зник з місця злочину на автомобілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: