Суд залишив під вартою начальника харківського військового вишу

Суд залишив під вартою начальника харківського військового вишу
Розгляд справи Андрія Алімпієва в суді

Підозрюваного Алімпієва судді заслуховували в режимі відеоконференції

Апеляційний суд Харківської області залишив без змін рішення райсуду про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 17 січня для начальника Харківського нацуніверситету Повітряних сил генерал-майора Андрія Алімпієва, підозрюваного в розтраті 2,4 млн бюджетних коштів. Про це Укрінформу розповіли в суді.

«Попри те, що в суді були відсутні представники сторони звинувачення - військової прокуратури Харківського гарнізону сил АТО, засідання відбулося. Підозрюваного Алімпієва судді заслуховували в режимі відеоконференції. Суд не прийняв аргументи адвоката Максима Журавльова і залишив без змін рішення Дзержинського райсуду про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою», - зазначили в суді.

Засідання Апеляційного суду, додали в суді, переносилося двічі: «Перший раз, унаслідок відсутності адвокатів обох підозрюваних - начальника ВНЗ Алімпієва та його заступника Нікіфорова, другий - через задоволення клопотання військового прокурора про те, що розгляд неможливий без представників Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, куди також передано матеріали справи».

Нагадаємо, очільнику вишу закидають розкрадання державних грошей. Через його дії бюджет не дорахувався понад 2 мільйонів гривень.

Затримали Алімпієва 17 листопада. 20 листопада суд ухвалив рішення арештувати Алімпієва із заставою в 1,5 млн гривень. Сам начальник Харківського університету Повітряних сил не визнає свою вину.

Сторона захисту подала скаргу на ухвалу слідчого судді Дзержинського райсуду Харкова від 20.11.2017 року про арешт Алімпієва.

Дзержинський райсуд Харкова не відсторонив Алімпієва від роботи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: