Сумнівний відпочинок в Туреччині не витримує конкуренції з Кримом - чиновники окупованого Росією півострова

Сумнівний відпочинок в Туреччині не витримує конкуренції з Кримом - чиновники окупованого Росією півострова
antikor.com.ua

Ані Туреччина, ані Єгипет не можуть конкурувати з Кримом ,вважає глава «комітету з туризму»

Скасування обмежень на продаж турів і чартерні авіаперевезення в Туреччину не зможуть серйозно вплинути на обсяг турпотоку в Крим. Про це заявив глава «комітету з туризму» Олексій Черняк, пише «Сегодня».

«У першу чергу, кримські курорти набагато безпечніші для відпочинку, ніж в Туреччині, Єгипті або європейських країнах, де безпеку туристів ніхто не гарантує. Теракти, що там відбуваються - вірне тому підтвердження. Сумніваюся, що хтось відмовиться від уже викупленої путівки до Криму заради сумнівного відпочинку, сполученого з ризиком для життя»,- заявив Черняк.

Він додав, що ані Туреччина, ані Єгипет не можуть конкурувати з Кримом ні за кількістю історичних та культурних пам'яток, ні за перевагами потужної лікувальної бази. На думку Черняка, на відновлення повноцінних туристичних відносин між Росією і Туреччиною - укладення договорів з туроператорами, налагодження чартерних рейсів, створення повітряних коридорів - знадобиться близько двох місяців.

«Таким чином, на високий курортний сезон 2016 Криму ситуація з Туреччиною кардинальним чином вплинути вже не зможе», - уклав Черняк.

Нагадаємо, в кінці червня після кривавого теракту в Стамбулі, який забрав життя 45 осіб, і телефонної розмови з турецьким президентом Реджепом Тайіпом Ердоганом, президент Росії Володимир Путін доручив уряду скасувати діючі обмеження на поїздки росіян до Туреччини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: