Супрун і Білозір моляться щочетверга

Супрун і Білозір моляться щочетверга
Фото: Фейсбук Оксани Білозір

Нардеп повідомила, що такі «традиційні парламентські молитовні сніданки» вони влаштовують щочетверга

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун та народний депутат Оксана Білозір щочетверга збираються на «традиційний парламентський молитовний сніданок».

Про це у своєму Фейсбук повідомила Оксана Білозір.

«Читали Євангеліє від Івана, 15-16 розділ. Інколи, у вирі щоденних турбот, ми забуваємо про своє християнське призначення, про свій Заповіт з Господом. Але ж Він сказав:«Не ви Мене вибрали, але Я вибрав вас, і вас настановив, щоб ішли ви й приносили плід, і щоб плід ваш зостався, щоб дав вам Отець, чого тільки попросите в Імення Моє» (Івана 15:16)», - повідомила народний депутат.

Вона додала, що ці слова «нагадують нам, що ми не лише є обраними, щоб нести Світу світло Господнього Воскресіння, а й маємо величезні можливості, щоб отримати все, що тільки попросимо в Ім’я Ісуса». 

Нагадаємо, тим часом депутати Верховної Ради сьогодні зібрались працювати в сесійній залі до 21:00. Про це під час засідання заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій. «Ми продовжимо роботу сьогоднішнього засідання, щоб ми встигли прийняти і бюджет, і пенсійну реформу, і медичну реформу», - сказав голова ВР.

Як відомо, сьогодні також розглядатиметься подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт нардепа Добкіна. Розглянути подання, як свідчить порядок денний засідання, Рада планує після 17:00.

Раніше повідомлялося, що комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради України 12 липня 2017 року визнав достатньо обґрунтованим подання генерального прокурора Юрія Луценка на зняття недоторканності з народного депутата України Михайла Добкіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: