Супрун закликала бойкотувати Amazon через продаж символіки «ДНР»

Супрун закликала бойкотувати Amazon через продаж символіки «ДНР»

Керівниця МОЗ запропонувала надіслати повідомлення гендиректору Amazon Джеффу Безосу з вимогою припинити спонсорування тероризму

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун закликала влаштувати флешмоб в соцмережах щодо бойкоту платформі Amazon через продаж нею товарів терористичної «ДНР».

Про це вона повідомила у своєму Twitter.

«Глобальна торговельна онлайн-платформа продає товари з символікою самопроголошеної терористичної республіки «ДНР». Пропоную влаштувати флешмоб в соцмережах та на пошті генерального директора Amazon Джеффа Безоса», - написала Супрун.

Крім того, вона запропонувала надіслати особисте повідомлення гендиректору Amazon Джеффу Безосу з вимогою припинити спонсорування тероризму. 

«Надішліть йому повідомлення про те, що його компанія допомагає спонсорувати тероризм. Адреса: [email protected]. Вимагайте зупинити продаж товарів, що підсилює гібридну війну Росії проти цивілізованого світу», - наголосила виконувачка обов'язків  міністра охорони здоров'я.

Вона також зазначила, що прапор «ДНР» є символом тероризму, репресій, смерті та окупації.

«Росія окупувала 7% території України та обстріли ведуться по українських населених пунктах кожного дня. І не забуваймо про малазійський літак MH-17, який збили з російського “Бука”, нелегально ввезеного на територію України з Росії. Загинули 298 людей — всі пасажири та екіпаж. Кожен має усвідомлювати, що підтримуючи країну агресора і терористичні організації, які вона спонсорує, він підтримує війну та смерть», - зауважила Уляна Супрун.

Користувачі соцмереж своєю чергою також зазначили, що в рядку пошуку на сайті Amazon.com за відповідним запитом, платформа надає купу пропозицій щодо продукції з емблемою терористів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: