Свідок повідомив, що «Лексус» Зайцевої їхав на шаленій швидкості

Свідок повідомив, що «Лексус» Зайцевої їхав на шаленій швидкості
Місце смертельного ДТП у Харкові на вул. Сумській
Фото: МВД

Ще один чоловік в суді розказав, що стояв поблизу місця ДТП

У Київському районному суді Харкова по справі смертельної ДТП на вул. Сумській у вівторок, 24 квітня, допитали останніх двох свідків.

«Я стояв на пішохідному навпроти. Дивився у телефон та чекав зеленого сигналу. Потім почув сигнал та хлопок, підняв очі і побачив розтрощені автівки, кров та людей на узбіччі»,- розповів свідок Жан Мінасян у суді.

Ще один свідок, Олексій Шапошніков, повідомив, що під час ДТП йшов площею Конституції та ще до аварії бачив «Лексус» Олени Зайцевої, яка, за його словами, їхала із шаленою швидкістю.

«Швидкість була десь кілометрів 100 на годину», - розповів Шапошніков.

Два свідки стали останніми, кого допитали у справі.

Сторона обвинувачення запропонувала допитати у суді водія «Фольцвагена» Геннадія Дронова, проте той відмовився давати свідчення.

«Як і було зазначено раніше тільки після допиту всіх свідків, експертів, криміналістів ми будемо давати свідчення. Бо постійно з’являються нові подробиці, як от сьогодні швидкість «Лексусу», яку вказав свідок»,- заявив адвокат Дронова Сергій Перепелиця.

Наступне судове засідання відбудеться 11 травня о 12:00.

Нагадаємо, 18 квітня 2017 року у Харкові на вул. Сумській сталася масштабна ДТП, внаслідок якої загинули шестеро людей, п’ятеро постраждали.

У квітні Київський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, обвинувачуваним у смертельній ДТП.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: